19 nov. 2011

Rugaciuni in cinstea Sfintei Rita

In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Dumenzeule vino in ajutorul meu, Doamne grabeste-te sa ma ajuti!
1. O, sfanta Rita, deosebita mijlocitoare in lucrurile grele, tu care cu eroica rabdare si resemnare ai indurat multele suferinte cu care Mirele ceresc ti-a presarat viata, cere-ne de la Iubirea Rastignita ca sa induram diferitele necazuri ale vietii, toate dupa voia Sa dumnezeiasca.
Tatal nostru... Bucura-te Marie... Slava Tatalui...

2. O, sfanta Rita, deosebita mijlocitoare in lucrurile grele, tu, care ai iubit in modul cel mai inalt Patimile si Moartea Mantuitorului, care zi si noapte petreceai in Ranile Sale sfinte si ai dobandit de la El harul de a fi strapunsa in frunte de un spin din cununa Rastignitului, fa ca prin rugaciunile tale puternice, inima sa ne fie strapunsa de spinul viu al parerii de rau pentru pacatele noastre.
Tatal nostru... Bucura-te Marie... Slava Tatalui...

3. O, sfanta Rita, deosebita mijlocitoare in lucrurile grele, tu care esti recunoscuta ca sfanta Imposibilitatilor si cu acest nume esti chemata in ajutor cu multa evlavie, obtine-ne de la Dumnezeu harul, ca noi care am lipsit de la datoriile catre El, sa ne intoarcem la sanu-i iubitor si aici sa ramanem credinciosi si statornici in toate zilele noastre, incheindu-le cu moartea pretioasa a dreptilor spre a veni sa aducem impreuna cu tine neincetate multumiri si laude lui Dumnezeu si Preasfintei Fecioare Mame si Indurerate Maria.
Tatal nostru... Bucura-te Marie... Slava Tatalui...

Un comentariu:

  1. Sfanta Rita iti multumim noi Maria Balazs,Carmen Balazs,Mihai Balazs ca ne-ai eliberat:sufletele,casele,mintile,inimile,trupurile,gendurile din lanturile sectei satanice studenti in biblie si ai departat de la noiaceasta secta si pe reprezentantii ei mincinosi.Astfel fiind eliberat am putut sa vedem frumusetea vietii si sa ne dorim sa o traim.Amin

    RăspundețiȘtergere