24 nov. 2011

Rugaciune catre Sfanta Treime, onorata de Sfanta Rita in mod deosebit

Preasfanta si nedespartita Treime, Tata, Fiule si Duhule Sfant, trei persoane intr-un singur Dumnezeu, cu umilinta ingenunchem inaintea preasfantului si preainaltului Tau Tron, Te adoram adanc si iti multumim pentru atatea haruri, favoruri si binefaceri pe care le-ai dat servitoarei Tale, sfanta Rita, care, cat a trait in aceasta lume, nu a cautat altceva in starea ei de fecioara, de femeie casatorita, de vaduva si de calugarita, decat sa te iubeasca si sa-ti serveasca cu credinta.

La Tine ii erau gandurile, despre Tine vorbea, pentru Tine lucra continuu, spre Tine indrepta orice fapta, spre lauda maririi Tale.

Asadar pentru bunatatea si blandetea Ta cea mare, binevoieste, Doamne, si prin mijlocirea minunatei sfinte Rita, mangaie-ne pe noi toti care suntem fapturile Tale, prin creatie, prin rascumparare si prin conservare, da-ne acele haruri de care avem nevoie si pe care neincetat cu staruinta le cerem. Dobandirea lor poate sa fie impiedicata de putina noastra credinta si multele pacate.

Tu insa sporeste credinta, da-ne o vie durere pentru pacatele noastre si o hotarare tare pentru a nu Te mai supara. Alergam cu mare incredere la Atotputernicia Ta, o vesnice Parinte, la intelepciunea Ta o vesnice Cuvant, la iubirea Ta, o Duhule Sfinte. Tu, Preasfanta Treime, Dumnezeul nostru, Tatal, Creatorul si Rascumparatorul nostru, Dadatorul vietii noastre, in care deopotriva si fara deosebire Atotputernicia, Intelepciunea, Iubirea, Bunatatea, Mila, si toate desavarsirile minunat si din plin stralucesc si oglindesc, binevoieste a ne da mangaiere in necazuri si greutati.

Da, o vei face prin nelipsita si prea marea Ta bunatate si prin meritele sfintei noastre Rita, caci Tu, Dumnezeul nostru, ne-ai asigurat de dumnezeiasca Ta darnicie, precum cu tarie credem ca nu este nimeni care sa fi alergat la Tine cu credinta vie si a carui cerere sa nu fi fost cu bunatate implinita. Pentru aceasta, din toata inima noastra repetam: in Tine, Preasfanta Treime, Dumnezeul nostru, ne punem toata speranta, cu siguranta ca nu vom fi in veci rusinati.

Binecuvantata sa fie Preasfanta Treime si nedespartita Unire. Darul Domnului Nostru Isus Cristos si dragostea lui Dumnezeu Tatal si impartasirea Duhului Sfant sa fie cu noi toti. Amin.

11 comentarii:

  1. Sa am purtari frumoase manierate de doamna si domnisoara,de vita veche catolica, si regina ca Ana si Maria, cu Elisabeta si de Principesa lege corecta in tableta si cutit 1980-vesnic.Sfanta Rita sa fie vesnic.Sa am semnul lui Velimirovici pe frunte 1980-vesnic sf Nicolaie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa am legea corecta de 13 in tableta si cutit eu R.M 1980-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred in Celine Dion sanatoasa cu apa, sint robot vesnic,sint in costumul calugaresc vesnic,copia lui Celine Dion,sa stiu stiintele aplicate in menaj in procuratura, Tao, si Alternativa la perfectie vesnic de 13,culoarea roz,cred vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa traiesc 95 ani fericiti pe pamant fericiti parintii mei,sint inchinata astrologic sfantului Ilie cu mandrie vesnica 1980-vesnic,taranca cuconeta grofa vesnic,folclorica etern.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sint cu cercei de argint rotunzi de casatorii de primareasa 1980-vesnic eu R.M etern.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa avem aparate medicamente si toate ustensilele ordinul Roza roz, Asclepios /Hipocrate/Dafne /Ifigea/Vizantea/Freud/Neveanu/Jung/Biberi/Matu/Mam/Pantelimon/Damian, toate gratuit vesnic.1800-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa fiim toti miliardari vesnic cu voia legatia testamentara, extrase si timbre fiscale BUC,marturii si bilete vesnicToti pomenitii vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fiim membrii plini cu decizie pe post angajati indispensabili in COMITETUL PAROHIAL Catolic tot ORDINUL ROZA ROZ cu trezbie,semper viva 1800-vesnic.Mielul sfant vesnic.Sa avem crestetul si capul cu mainile afierosite la CAEN, la Timus la Coza Nostra,mecanici, bucatari-reporteri de partid, cofetari-patiseri, croitori, ospatari, zidari, vesnic .1800-vesnic, de semper viva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa avem Juramant de Tacere toti la fel 1800-vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa fiu in traire cu faptele de basm de rauri de daruri immit, cale batuta de luceferi de folclor romanesc de 13 sarpe folcloric bine semper viva lumina,zona natala de obarsie 1980-vesnic eu coana Mduts.Vesnic.Cred in Moartea vesnic.Sa am spor vesnic mandru pe mine etern, cat tine cerul si pamantul sa fiu mosierseasa cu mosier vesnic.

    RăspundețiȘtergere