25 ian. 2012

Novena Sfintei Rita

 Novena (o traducere din limba engleza)  trebuie citita 9 zile la rand sau de 9 ori intr-o zi - in fiecare ora trebuie citata o data - si trebuie publicata daca rugaciunile sunt implinite

O Patroana Binecuvântată a oamenilor în mare nevoie, St Rita, a cărei rugăciuni înaintea Domnului Dumnezeu sunt irezistibile si auzite, care, din cauza dărnicie tale în acordarea de cereri si favoruri, este cunoscută sub numele de Ajutoare a celor fără de speranţă şi de asemenea, sfânta Imposibiului.

Sf. Rita, eşti atât de umilă, aşa mortificată şi pură, aşa de răbdătoare şi plină de mare iubire milostivă pentru Isus Hristos care poti să obţii de la El orice ai putea cere, arătând puterea ta cu Domnul Dumnezeu, în numele cererilor tale; mă rog ca tu să fii generoasă cu mine, aşa cum ai fost în cele mai multe cazuri, pentru slava lui Dumnezeu, pentru cultivarea şi răspândirea în devotamentul şi consolare ta pentru cei care au încredere în tine.

Iţi promit, ca în cazul în care cererile mele sunt împlinite, să te glorific prin a face cunoscute favorurile tale şi să binecuvântez şi să cânt laude pentru tine pentru totdeauna. Bazându-mă pe puterea ta şi meritele tale înaintea Preasfintei Inimi a lui Isus, Domnul nostru, mă rog să îmi asculţi cererea mea..............Roaga-te pentru noi sf. Rita ca sa ne facem vrednici de fagaduintele lui Hristos. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu